Michael Menzel (°1974)

Na een opleiding als een technisch ontwerpassistent werkte Michael Menzel in de computerontwikkeling van games zoals de kolonisten van Catan. Zijn eerste geïllustreerde bordspel was Manga Manga (2004). 

Sindsdien heeft hij zijn beroep gemaakt van het illustreren van bordspelen. Hij realiseerde al meer dan 30 waanzinnig mooie uitgaven voor een tiental uitgevers.  

Nadat hij in 2007 de game graphics van de Catan Online Wereld bewerkt, gebruikt sinds 30 oktober 2007 is hij in de eerste plaats de graphics van de derde editie van de Catan vernieuwde -Brettspiele [2] en vervolgens de grafische kaarten voor The Prince opnieuw getekend door Catan en zijn extensies. Deze zijn gepubliceerd sinds het najaar van 2010. [3]

De indrukwekkende opstelling van Agra is een streling voor het oog in elk detail.
In één woord: indrukwekkend!

Agra (2017) – Quined Games

Vorig jaar werd Agra uitgebracht door Quined Games. Bij het uitpakken van dit strategische spel van Michael Keller, springt het prachtig vorm gegeven design onmiddelijk in het oog. 

The year of the dragon

Zo veel te doen, zo weinig tijd. Een spannend spel met veel diepgang, in een subliem jasje gestoken door Michael Menzel.

Exit: evacuatie van de Noordpool (2017) – 999 games

Van deze escape game kunnen we nog niet te veel laten zien, we doen niet mee aan spoilers. Wat we wel kunnen zeggen is dat dit vermakelijke spel -hoe kan het ook anders- een pareltje voor het oog is.

Blijf op de hoogte van promoties en het laatste spelnieuws!

Scroll naar top